Популярний телеведучий, багатодітний батько Анатолій Анатолич чомусь знову згадав про зрадницю України Регіну Тодоренко.

Чоловік часто викладає щось у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 240 тисяч людей. Але зараз він пообіцяв, що публікацій із телеведучою, окрім останньої, більше не буде.

Анатолий Анатолич, фото: Instagram
Анатолий Анатоліч, фото: Instagram

"Давайте закриємо цю тему, і найголовніше цієї людини для себе назавжди", - написав Анатоліч у публікації.

Але українці знайшли, що йому відповісти... не захищаючи цю особину, а з негативом до Анатолія, бо Тодоренко взагалі не має права на існування у нашому інформаційному просторі. Зокрема, у коментарях з'явився Андрій Бєдняков, колишній колега Регіни з передачі "Орел та Решка".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Навіщо ти про неї згадуєш. Толя. Ну це ДНО", - пише він.

Анатолій Анатолич, скріншот: Instagram
Анатолій Анатолич, скріншот: Instagram

Хтось неправильно зрозумів Андрія, вважаючи, що він захищає "подругу". А хтось зовсім не розуміє, чому Регіну досі не позбавили українського громадянства.

"Чому її не позбавлять громадянства? І вона спокійно їздить світом з нашим паспортом?", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, дружина Анатолича втекла від цивілізації і разом із дочками оселилася на дереві: "Пригоди з гострими відчуттями"

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Беднякова Настя Коротка скоро стане мамою вдруге, але є нюанс: "Тільки не кажіть Андрію"

Знай.ua писав, "подруга" Пугачової Надія Бабкіна припхалася в Маріуполь до драмтеатру, де загинули 300 людей