Український співак Вадим Олійник, який був учасником дуету "ДіО.фільми" з Вовою Дантесом, розповів про велике горе, яке сталося в його родині. Цим він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вадим Олійник навіть після розпаду легендарного дуету "ДіО.фільми" є досить популярним артистом та має свій фан-клуб. Він регулярно радує шанувальників новими фото та відео, показуючи що відбувається у його особистому житті.

Вадим Олійник. Фото: скрін youtube
Вадим Олійник. Фото: скрін youtube

Але цього разу Вадим Олійник вийшов на зв'язок із фанатами з поганою новиною. Він розповів, що у його сім'ї сталося велике горе – з життя пішла його бабуся.

"Бабуся. Царство небесне. З дитинства боявся ранкових телефонних дзвінків", - поділився виконавець.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бабуся Вадима Олійника. Фото: скрін instagram stories
Бабуся Вадима Олійника. Фото: скрін instagram stories

Публікація Вадима Олійника. Фото: скрін instagram stories
Публікація Вадима Олійника. Фото: скрін instagram stories

Вадим Олійник згадав останню зустріч із бабусею, яка була ще навесні. Незважаючи на те, що бабусі на той момент було майже 98 років, вона енергійно садила картоплю, а онук старанно допомагав їй.

"Наша остання зустріч", - підписав ролик Вадим Олійник.

Спогади Вадима Олійника. Фото: скрін instagram stories
Спогади Вадима Олійника. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва більше не чистить картоплю: відома модель у глибокому декольте показала, як готує заради перемоги.

Також наш портал інформував, що Володимир Дантес згадав про дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Крім того, наш портал інформував, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" двічі програла 11-річній чемпіонці у шашки, яка віддала 30 тисяч для ЗСУ: "Не соромно".