Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк активно веде власний блог в соціальній мережі instagram. На своїх сторінках вона із задоволенням ділиться подробицями особистого та творчого життя, а її акаунт нараховує 104 тисячі підписників

Крістіна Горняк, фото з Instagram
Крістіна Горняк, фото з Instagram

Як відомо, дружина Остапчука у соціальній мережі підписана як "танцюючий нотаріус" й це не просто так. Вона своїй сторінці вона написала, що 2 вересня відзначала професійне свято - день нотаріуса. Христина також поздоровила колег з професійним святом та зазначила, що 9 вересня виповниться 13 років її професійній діяльності.

Крім того, Горняк зізналася, що це доволі складна, важлива та відповідальна професія.

" В мені купа проф. деформацій які я перетягую в особисте та повсякденне життя, але я пишаюсь собою, що колись я таки ризикнула і пішла в цю сторону! Але тринадцять років, то як один день… хоча я ще сьогодні пам‘ятаю той день іспитів, та перші свої нотаріальні дії!" - написала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У сторіс підписники поцікавились, де навчалася Христина. У відповіді вона написала:

"Київський національний університет імені Тараса Шевченко. Це був дуже класний період життя, шкода. що то було таааак давно!"

Христина Горняк, скриншот: Instagram Stories
Христина Горняк, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Володимира Остапчука поскаржилася, що не може повноцінно "кайфанути": "Відчуваю інакше".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу після тривалої мовчанки порадувала шанувальників новиною: "Ми так сумуємо за тобою".

Крім того, ми писали, співачка М'ята розповіла, як покійний Скрябін "приходив" до неї та запевняв, що Україна переможе окупантів: "Він щось знає".