Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує тих, хто потребує початку війни в Україні.

Всім відомо, що хейтерів у Олени Філонової чимало, і вона, в силу свого характеру, часто реагує на їхні випади. Однак нещодавно ведуча зрозуміла, що над нею чинять справжнє психологічне насильство, яке носить термін - Газлайтинг.

Скріншот із Instagram, Олена Філонова
Скріншот із Instagram, Олена Філонова

"Газлайтинг може набувати різних масштабів, а головне — він зустрічається значно частіше, ніж здається. Газлайтер систематично знецінює слова, переживання, вчинки та успіхи іншої людини", - додала дівчина.

Філонова зазначила, що жертви газлайтерів почуваються безпорадними та невпевненими, так сталося і з нею. Вона тривалий час перебувала під впливом свого "ґвалтівника", і навіть не розуміла цього.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"У мене була в житті дуже важка ситуація, де мене просто зламали і потім ще й зробили винною. У той момент мене ніхто не хотів чути. Я дивом тоді зберегла свою психіку. І у стосунках я теж не мало постраждала", - зізналася Олена.

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова згадала, як росія руйнувала життя українців день за днем ​​і пообіцяла помститися: "Горіти вам у пеклі"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Філонова в ролі кота Леопольда закликала "агресивних" українців втихомиритися: "Злі язики намагаються заплутати..."

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова показала гострі "зубки" всім хейтерам, які критикують її стиль: "Треба знайти привід і обернути"