Дженніфер Еністон вже багато років працює над своїм брендом LolaVie, і з наближенням дати виходу наступного проекту, зірка взяла участь у досить пікантній маркетинговій стратегії.

Цю публікацію Дженніфер Еністон оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

53-річна актриса, можливо, найбільш відома своєю роботою на екрані, але вона також зосередила свої погляди на інших сферах і працювала над проектами за кадром, а саме в індустрії догляду за волоссям.

У 2021 році Дженніфер запустила власний бренд під назвою LolaVie, в якому продаються продукти, які зроблять волосся гладким і блискучим, і тепер вона готується до ще одного успішного запуску.

У спільному пості Джен і LolaVie в Instagram Дженніфер була сфотографована оголеною в душі, хоча вона була знята тільки зі спини.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Було помічено, як вона дивилася на латунну насадку для душу, коли її волосся було наповнене піною, і вона також капала по її спині.

Коли Джен поділилася публікацією, вона написала: "Щось прийде. 9.8.22".

Шанувальники одразу ж затопили фотографію любов'ю: одна людина написала: "Не можу дочекатися!", а друга сказала: "Фотографія Джен у душі, хоча цей контент".

Третій сказав: "Здається, я щойно помер", а інший написав: "Ви намагаєтеся покінчити з нами?!"

Як раніше повідомляв портал "Знай", 53-річний колега Дженніфер Еністон Метью Перрі з "Друзів" скотився у прірву.

Нагадаємо, майже гола Дженніфер Еністон у 53 роки зводить з розуму в "невидимих" стрінгах.