Розлучена воююча пара Бреда Пітта та Анджеліни Джолі подає до суду на поведінку, пов'язану з винним бізнесом Chateau Miraval, співвласниками якого вони були до жовтня минулого року.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Судовий позов було подано після рішення Пітта подати до суду на Джолі після того, як вона заявила, що вона незаконно продала свою частку в Chateau Miraval — винному бренді та французькому замку, який вони купили у 2008 році.

Джолі продала свою частку, яка належала її тодішній фірмі Nouvel, гігантам напоїв Stoli у жовтні минулого року.

Нувель стверджує, що Пітт намагався "таємно перевести активи" з Chateau Miraval своїм друзям та іншим компаніям і витратив "мільйони на марнославні проекти", такі як басейн та студія звукозапису.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Вони також твердять, що половину товарних знаків компанії він передав другу безкоштовно.

Бред Пітт, фото Сomments
Бред Пітт, фото Сomments

Nouvel стверджують, що дії Пітта були спрямовані на те, щоб Джолі "ніколи не побачила ні цента" з "десятків мільйонів доларів прибутку" Chateau Miraval.

У позові йдеться: "У помсту за шлюборозлучний процес та процедуру опіки Пітт розпочав багатогранну багаторічну кампанію із захоплення контролю над Chateau Miraval та присвоєння активів компанії на свою користь, а також на користь своїх компаній та друзів. Призначивши себе законним власником Chateau Miraval, він мав дві мети: узурпувати вартість компанії Джолі, Nouvel, та отримати одноосібне право власності на Chateau Miraval".

Далі в позові стверджується, що Пітт тоді відмовився працювати з новим співвласником компанії Столі, і "брехав" про те, що голова горілчаного бренду Юрій Шефлер є "союзником володимира путіна".

Chateau Miraval на півдні Франції розташовано на 1300 акрах землі та виноградників і може похвалитися 35 номерами.

Анджеліна Джолі. Фото: Youtube
Анджеліна Джолі. Фото: Youtube

Пітт і Джолі заплатили за замок 25 мільйонів доларів, при цьому бізнесу першого Mondo Bongo спочатку належало 60% акцій, а Nouvel – 40%.

Тепер Нувель стверджує, що Пітт добровільно передав 10% своїх акцій Джолі в 2013 році, але судовий процес, порушений ним у Люксембурзі, стверджує, що передача була недійсною.

У позові Пітта додано: "Джолі намагалася змусити Пітта вступити в партнерські відносини з незнайомцем, і що ще гірше, з незнайомцем з отруйними асоціаціями та намірами".

Як раніше повідомляв портал "Знай", повністю гола та мокра Дженніфер Еністон показала, від чого відмовився Бред Пітт заради Анджеліни Джолі.

Нагадаємо, режисер "Швидкісного поїзда" з Бредом Піттом об'єднається з Ідрісом Ельбою для нового шпигунського трилера Netflix.