Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков став популярним завдяки програмі "Орел і решка", а зараз є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів та підписників, кількість яких уже перевищила 1,8 млн.

Андрій Бєдняков в інтерв'ю колишній Козловського Раміні торкнувся болючих для себе тем - смерті мами, захоплення Маріуполя окупантами і навіть минуле в росії. Також артист зізнався, що одного разу його запрошували працювати на федеральний канал ворожої країни "росія 1".

Бєдняков та Раміна, скріншот з інтерв'ю
Бєдняков та Раміна, скріншот з інтерв'ю

Ще у 2014 році, коли росія почала окупувати території України, Бєднякову запропонували роботу на каналі, вести три проекти. Проте вже тоді він відмовився від такої досить прибуткової ідеї.

"Це дуже великі гроші, але коли розпочався Донецьк і Луганськ я відмовився. Навіть коли я згадую, які це були суми за три проекти... Вони мені ще дзвонили тиждень напевно: "Андрію, зараз все закінчиться", - розповів Андрій.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ведучий не міг працювати на росію, поки її ракети бомбять українські міста, але він приблизно знає, скільки б грошей отримав за таку пропозицію.

"За зйомки в тих проектах я заробив би 350 тисяч долар", - зізнався артист.

Андрій Бєдняков, скріншот із інтерв'ю
Андрій Бєдняков, скріншот із інтерв'ю

А ще раніше Бєдняков заявляв, що ненавидів виключно російську владу, а зараз це шалене почуття поширилося на всіх шанувальників путінського режиму, фанатиків літери Z та V.

"Зеданутих і веданутих я ненавиджу, всіх. Адекватних людей - ні, там є такі. Я не з тих, хто каже: "Хороший русский - мертвий русский". Ні, це не моя історія. Я особисто знаю людей, які допомагають", - сказав ведучий.

Раніше ми писали про те, що Андрій Бждняков згадав своє каламутне минуле з Настею Івлєєвою і повернувся до "Орел і Решка": "Колишніх не буває"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Бєднякова з "Орел і Решка" оголила круглий животик, більше не приховуючи вагітності: "Трохи роздуло"

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков наїхав на кума Лободи Анатоліча через Регіну Тодоренко: "Толя, це дно"