Нещодавно ми писали, що Світлана Лобода прийшла до росіянки Катерини Гордєєвої, щоб дати друге інтерв'ю за останні півроку повномасштабної війни проти рашистів.

Спочатку вона спілкувалася з грузином, тепер із росіянкою, але українських журналістів продовжує ігнорувати. В останньому інтерв'ю Світлана згадала концертний зал "Дзінтарі" в Юрмалі.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

— Чому "Дзінтарі" є настільки важливим місцем для всіх артистів?

— По-перше, "Нова хвиля" зробила "Дзінтарі" культовим місцем, куди свого часу прагнув потрапити будь-який російськомовний артист. І виступити на цьому конкурсі було дуже престижно.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

— Престижно, так?

— Звісно, ​​і завжди збиралася дуже знакова публіка тут.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

— Кажуть, що там нагорі у ресторані завжди сиділа Пугачова і дивилася на молоді обдарування.

— Це був спеціальний столик, де Алла Борисівна спостерігала за подіями. Алла Борисівна сиділа за столиком із Максимом... і теж підтримувала мене.

— Це правда, що ти сподобалася Пугачовій?

— Ну, певне, так. Ми довгий час акуратно спілкувалися, я приходила в гості з Євочкою до Максима та Алли Борисівни. Завжди дуже трепетно ​​ставилася до цих людей.

Нагадаємо, в Україні "образилися" на Світлану Лободу і більше не чекають на неї, після інтерв'ю росіянці: "Доїдати крихти зі столу"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода розкрила правду про свого коханого та батька молодшої доньки Тільди: "Він моторошний патріот"

Знай.uа писав, Світлана Лобода відкрито заговорила про Володимира Зеленського, згадуючи його "молодого": "Мене вражає ..."