Співак з Південної Кореї переспівав хіт "Думи" від DOROFEEVA та Артема Пивоварова. Музикант зробив аранжування та додав свого вайбу до відомої композиції.

Рок-музикант Лео активно підтримує українців і розповідає, що відбувається в нашій країні, у своїх соцмережах. Для того, щоб записати кавер на пісню "Думи" він спеціально вивчив слова треку українською. Про це пишуть у пабліку "голос країни".

Корейський співак Лео. Фото: скриншот Instagram
Корейський співак Лео. Фото: скриншот Instagram

Артист поділився, як саме дізнався про жахливі події в Україні та чому вирішив записати кавер заспівати для нашого народу:

Це був жорсткий військовий злочин. Я був настільки злий, але нічого не міг зробити для України. Тому я почав співати. Я не знав, чи мій маленький голос з іншого куточка світу дійде до вас чи ні, але я співав. А потім трапилось диво, мої пісні дійшли до українців. Я отримував від вас багато приємних повідомлень з вдячністю. Саме тому я не можу перестати для вас співати. Поки війна не закінчиться, я буду з вами. - зазначив співак.

Корейський співак Лео. Фото: скриншот Instagram
Корейський співак Лео. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

У коментарях вражені майстерністю співака. Це рокова версія пісня, мінус робили в Україні, зазначають в коментарях:

"Молодець, кореєць вивчив таку важку пісню, щей українською мовою", "Після такого переспіву душа ніби вилітає", "Навіть кореєць заспівав українською, Браво!", "Молодець гарний голос дякуємо за підтримку", "Рве голос. Нічого кращого... Ця пісня ніжно співається", "Мінус ми робили, позначте нас", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що колишній Мішиної з "Холостячки" Олександр Еллерт показав, куди рушить після США.

Як повідомляв "Знай.ua" Кортні Кокс обрушилася на Каньї Веста після зухвалої заяви репера: Дженніфер Еністон підтримала подругу.

Також "Знай.ua" інформував, що українська модель Анна Неплях показала неймовірну пристрасть до всього.