Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач пожартував з приводу багатомужності - петиції на сайті ОП.

Веселий ролик артист опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram, на яку підписано 1,6 млн осіб.

Юрій Ткач, скріншот з відео
Юрій Ткач, скріншот з відео

"Коротше кажучи - багатомужність", - зазначив артист. Він почав з того, що розповів, нібито на сайті президента зареєстрували петицію про багатомужність чоловіків. Це стало приводом для багатьох жартів.

Юрій Ткач розповів, як ревнував дружину, та врешті був вимушений зізнатися, що страждає від ревнощів, на що дружина заспокоїла його та заявила, що він її улюблена людина. Словом, Ткач заявив, що проти петицій особливо, якщо вони про багатомужність.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментарі прийшла Оля Полякова, яка заявила, що сама підписала ту петицію. На що Юрій Ткач відповів: "Що, усі 170 разів?"

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

"А я її підписала", "Подивився новий випуск суто новин, Юрій, тобі не здається, що ти занадто бляха жартуєш?", "Обожнюю, ну не можливо дивлячись на вас, не посміхнутися!!!", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Ткач із "Квартал 95" став оператором HIMARS і розкрив секрет "бавовни" у Криму.

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Ткач із "Квартал 95" влаштував видовищний танцювальний батл з Ігорем Ласточкіним.

Також "Знай.ua" інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" збудився після розмови по телефону і пішов готуватися до зустрічі.