Відомий український гуморист, зірка творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач, окрім своєї творчої діяльності на сцені, також не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,7 мільйона людей.

Юрій Ткач став новим гостем шоу Олексія Дурнєва. Чоловіки оглядали польський сухпай та коментували якість вмісту на камеру, випуск вийшов дуже кумедним.

Ткач і Дурнєв, скріншот з відео
Ткач і Дурнєв, скріншот з відео

Гуморист окремо зазначив, як добре вони разом провели час, але й тут не обійшовся без жартів. На цей раз він згадав слова росіянки, яка відчайдушно не хотіла їхати з окупованого Криму. Відеоролик зі сльозливими скаргами розлетівся по мережі.

"Взагалі не хотів уїзжати від @aleksey_durnev… Як в тебе класно, вообще… Я так привик… Їли в тебе, як у своєму домі. Настільки все душевно, по домашньому… Зовсім не хотів уїзати 😂😂😂" - пожартував Ткач.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Фанати оцінили і акторський талант Юрія, і контент шоу, яким порадував Дурнєв.

Коментарі - instagram.com/yuriy_tkach/
Коментарі - instagram.com/yuriy_tkach/

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач із "Кварталу 95" поскаржився на дружину, яка почала готувати менше, Полякова не втрималася і вставила свої 5 копійок: "Я її підписала"

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Ткач із "Квартал 95" збудився після розмови по телефону і пішов готуватися до зустрічі: "Я ніжно беру його до рота..."

Також портал Знай.ua писав, що Євген Кошовий, Юрій Ткач, Юрій Великий та інші "кварталівці" розповіли, як гумор наближає перемогу: "Наша зброя"