Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту Real O. Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Сім'я Світлани Тарабарової нещодавно відзначала важливу дату. 9 вересня первістку артистки Івану виповнилося 4 роки і з цієї нагоди вона влаштувала невелике, але дуже тепле свято.

Скріншот із Instagram, Світлана Тарабарова
Скріншот із Instagram, Світлана Тарабарова

Дбайлива мама прикрасила для малюка кімнату повітряними кулями у патріотичних кольорах, додала ще чорні та з обличчями Міньйонів.

За кадром чути, як батьки співають Івану "Happy Birthday to Yo", а на відео Тарабарова наклала власну пісню "Мрій, мрій, мрій!". Все виглядало дуже зворушливо та по-сімейному.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мрій і ніколи не зупиняйся, синку ! Цінуй і бережи своє і не відступай 🤘🏻 Наша віра і любов в тебе безмежна. Твоя родина і друзі ❤️" - написала Світлана.

Маленького Івана привітали не лише шанувальники мами, а й її зіркові колеги. Лілія Ребрик, співачка М'ята та дружина ведучого Решетника залишили імениннику багато приємних побажань.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова похвалилася талантом доньки, яка починає йти стопами зіркової мами: "Серце радіє"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова довела, що здатна зачарувати голосом не лише людей, а й комах: "Не завадила заспівати"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова "перенесла" трагічні події 2014 року в реальний час: "Вогнища знову охопило нас"