Відома українська співачка Анастасія Кочетова, яка виступає під сценічним ім'ям MamaRika порадувала шанувальників кумедним відео, на якому пообіцяла "засадити" своєму чоловікові Сергію Середі. Ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika активно веде свою сторінку і часто радує шанувальників новим контентом, зокрема показує, що відбувається у її особистому житті. Нині сімейство хворіє, але співачка не перестає виходити на зв'язок із фанатами.

MamaRika. Фото: скриншот Instagram
MamaRika. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу MamaRika повеселіла забавним родиком, на якому пригрозила "засадити" чоловікові прямо на очах у маленького сина, тримаючи в руках шприц із якимось препаратом.

"Все повторюється в житті. Давидику, ти зараз станеш свідком, як мама засадить баті в задницю ось це", - заявила співачка, тримаючи в руках шприц.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сергій Середа відразу спритно відповів зірковій дружині.

"Давидику, тато мамі вже засадив і ти з'явився", - відповів Сергій Середа.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, співачка MamaRika встигла між концертами віддатися задоволенням: "Ці фото тут як нагадування собі, що ми живі".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".