Українська акторка, телеведуча та улюблениця мільйонів Ольга Сумська любить радувати свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська розмістила фото з лідером гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком, який на якийсь час забув про свою професію і прийняв відважне рішення вступити до лав ЗСУ, щоб оберігати нашу країну від окупантів.

Скріншот із Instagram, Ольга Сумська
Скріншот із Instagram, Ольга Сумська

У кадрі артистка без макіяжу на обличчі тепло посміхається поряд із героєм, одягненим у військову форму. Примітно, що у нього під оком все ще видно шрам від уламкового поранення.

Зірка заявила, що зустріч із Андрієм - це добрий знак, а ще зазначила, що завдяки йому тепер увесь світ разом із Україною співає легенарну пісню "Ой у лузі червона калина".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Шанувальники розсипалися в подяках Хливнюку і заявили, якщо Сумська заговорила після зустрічі з артистом про добрий знак, значить перемога не за горами.

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська згадала, як її покійний батько відмовився від престижного звання та "залишився" з народом: "Таким він був"

Як повідомляв Знай.ua, вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк опублікував вірш із передовою: "Тим, ​​хто не спить під прильотами"

Також портал Знай.ua писав, Андрій Хливнюк, Дмитро Дікусар, Майкл Щур та Тарас Тополя потрапили під обстріл - "термінатори", які пережили пекло