Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Зараз навколо Анни Трінчер та її нареченого Олександра Волошина ходять лише одні розмови - про їхнє майбутнє весілля, яке вони хочуть відіграти 24 вересня. Парочка вже активно готується до розпису – обирає локацію, торти та, звичайно ж, святкові вбрання.

У цьому плані співачка всіх здивувала, адже вона захотіла не білу і навіть не пастельну сукня, а яскраво-жовту.

Багато шанувальників почали лізти зі своїми порадами, мовляв, цей колір до розлуки і варто обрати інший, але Трінчер залишалася непохитною. Наречений Олександр теж намагався достукатися до Анни і вмовити глянути інші варіанти - ні в яку.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

"У вас ще є можливість мене переконати! 😂🤫" - заявила зірка.

Фанати розділилися у думках. Одні стверджують, що краще долю не випробовувати, інші не вірять у ці забобони, а треті запропонували молодятам обрати і жовтий, і синій колір – як український прапор.

Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/
Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/

Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/
Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер зі "Школи" з коханим мало не довели бабусю до сліз: "Та я пішки піду"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із серіалу "Школа" безсоромно розпластала свою черепашку і похвалилася: "Зовсім скоро"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер без сорому вивалила зі шортів "булочки", але нареченому Волошину це не сподобалося: "Ще б труси натягла"