Андрій Хветкевич - фрідайвер та один із найяскравіших учасників "Холостячки" з головною героїнею Златою Огнєвіч. Нещодавно він приголомшив усіх, зізнавшись, що любить чоловіка і збирається одружитися.

В інтерв'ю Аліні Доротюк фрідайвер вперше докладно розповів про свого нареченого Феліпе, камінг-аут та реакцію оточуючих. Також Андрій зізнався, чи йому подобався хтось за час участі в шоу "Холостячка", адже завидних хлопців там було чимало.

Хветкевич та Доротюк, скріншот з відео
Хветкевич та Доротюк, скріншот з відео

Хветкевич зазначив, що всі учасники були дуже класними та гідними Злати, а ще йому все ж таки подобалися одразу двоє чоловіків. Більше того, він наважився назвати їхні прізвища.

"Це Рома Свечкоренко, він дуже гарний, і Діма Шевченко. Мужній, класний такий. Але вони обидва гетеросексуали, я знаю це на 100 відсотків", - заявив учасник шоу.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Андрій підкреслив, що його "улюбленці" обожнюють жінок і будують стосунки лише з ними.

Учасники "Холостячки", кадр з відео
Учасники "Холостячки", кадр з відео

"Вони мені не світять, так би мовити", - жартівливо додав він.

Після камінг-ауту Хветкевича багато хто підтримав як учасники, так і Злата. Зараз він із ними спілкується, поважає. Більше того, чоловіки стали йому вірними друзями.

"Я не був впевнений, як на це відреагує Злата, але вона дуже прогресивна", - сказав Андрій.

Раніше ми писали про те, що Андрій Хветкевич, який після "Холостячки" Злати Огнєвіч зрозумів, що гей, показав свого обранця

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч із "Холостячки" похвалилася стрункими ніжками, придумавши для себе подарунок замість квітів: "15 валькірій"

Також портал Знай.ua писав, що Григорій Решетник відповів, чи вдасться "українізувати" Алекса Топольського у шоу "Холостяк": "З приводу дублювання..."