Нарешті з'явився довгоочікуваний перший погляд на «Вавілон» Демієна Шазелла, в якому знімалися такі зірки, як Бред Пітт, Тобі Магуайр та Марго Роббі. Дія фільму, раніше описаного як "Великий Гетсбі на стероїдах", відбувається в епоху джазу 1920-х років і досліджує перехід Голлівуду від німого кіно до "звукового кіно".

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «paramountpics» у Instagram.

На нещодавно випущених кадрах Джек Конрад (Пітт) та Менні Торрес (Дієго Кальва) дивляться з широко розкритими очима на якесь шоу, тоді як Неллі Ла Рой (Роббі) та Леді Фей Чжу (Лі Цзюнь Лі) влаштували пару розкішних танцювальних виступів у своєму танцювальному залі. Також можна побачити Джека Маккея у виконанні Магуайра, Елінор Сент-Джон у виконанні Джин Смарт, трубача Джована Адепо Сідні Палмера та Джорджа Манна у виконанні Лукаса Хааса.

Поряд із зображеннями Шазель сказала Vanity Fair: «Я хотіла відобразити, наскільки великим, сміливим, зухвалим і непримиренним був цей світ. Не було дорожньої карти… все було просто новим та диким».

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кетрін Уотерстон, Макс Мінгелла та Олівія Уайлд також фігурують у фільмі, який знаменує собою продовження оскароносної Шазель фільмів «Одержимість», «Ла-Ла Ленд» та «Перший чоловік».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Анджеліна Джолі подала до суду на Бреда Пітта.

Нагадаємо, повністю гола та мокра Дженніфер Еністон показала, від чого відмовився Бред Пітт заради Анджеліни Джолі.