Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 13 мільйонів людей.

Світлана Лобода повідомила досить неприємну новину – вона з командою змушена перенести концерти у Німеччині в рамках благодійного туру на підтримку України через проблеми з квитками.

"На свій жах я виявила, що квитки роздруковані на бланках, де неправильно іменується моє шоу і вказаний медіапартнером Перший канал, що не відповідає дійсності", - пояснила Лобода.

Скріншот із Instagram, Світлана Лобода
Скріншот із Instagram, Світлана Лобода

Зважаючи на все, вона мала на увазі загальноросійський федеральний телеканал, і це могло б стати черговим приводом для скандалу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Співачка звинувачує у всьому організаторів, які допустили таку помилку, проте вона не скасовує концерти, а просто їх переносить, доки всі до єдиного квитки не будуть замінені. Також Світлана не забула вибачитись перед армією фанатів, які так сильно чекали на її виступ.

"Приношу свої вибачення шанувальникам. Обіцяю ми обов'язково побачимося зовсім скоро в містах Німеччини на моїх шоу на підтримку України", - підсумувала зірка.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода згадала, як "заслужила" на увагу Пугачової та Галкіна: "Акуратно спілкувалися"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода розкрила правду про свого коханого та батька молодшої доньки Тільди: "Він великий патріот"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода зізналася, як вона розуміла АТО на Донбасі з 2014 року: "Це не повномасштабна війна"