Відома українська співачка і акторка Надя Мейхер, екссолістка гурту "ВіаГра", дизайнерка та чарівна жінка, активно веде свій блог, та тішить своїх прихильників красивими фото.

Співачка та дизайнерка одягу раз у раз змушує затамовувати подих від своєї жіночності та шаленої краси. Надії 40 років, але виглядає вона витончено та шикарно, у своєму блозі в Instagram Надія розмістила нове фото в чарівному образі на фоні стіни з піщаника.

Надія Мейхер. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/
Надія Мейхер. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/

Красуня завжди знає, що буде до снаги фанатам, у співачки їх не мало — за нею стежить понад 339 тисяч людей.

На фото красуня стоїть у чорному топі з асиметричним верхом та бежевих у легкий узор широких штанях. Доповнюють образ босоніжки чорного кольору. Надія одну руку підняла зігнуту у лікті, та тримає над головою. Жінка схожа на статуетку, яка завмерла біля стародавньої стіни.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Надія Мейхер. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/
Надія Мейхер. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/

Серед коментаторів знайшлись ті, хто не пошкодував для красуні теплих слів. "Вона - вогонь", "Все квітнеш, Надіє", - написали шанувальники.

Скриншот коментарі. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/
Скриншот коментарі. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/

Нагадаємо, ми писали, що Надія Мейхер з "ВІА Гри" заговорила про зміни та зізналася, як на неї вплинула війна: "Не шукай відповіді там, де її нема".

Як повідомляв "Знай.ua" Надя Мейхер нарешті зважилася розповісти про вагітність, у 40 років не чекає ніхто.

Також "Знай.ua" інформував, що Надя Мейхер з "ВІА Гри" увімкнула свої жіночі чари та розбурхала уяву шикарними формами в прозорій блузі: на це можна дивитись вічно.