З початком повномасштабної війни багато чоловіків залишили всі свої плани та цілі, взяли до рук зброю та вирушили захищати Україну від російських окупантів.

Знаменитості не стали винятком і лави ЗСУ поповнили Тарас Тополя, Деніель Салем, Коля Серга, Андрій Хливнюк та інші... Логічно, що українці запитують, чому інші знаменитості не наслідували їх приклад. Репера та продюсера Потапа звинувачують у тому, що він відсиджується закордоном, а ведучого "Орел і Решка" Андрія Бєднякова взагалі відмовляються розуміти, адже росіяни практично знищили його рідний Маріуполь, а хлопець досі не в ЗСУ.

Андрій Бєдняков, скріншот із інтерв'ю
Андрій Бєдняков, скріншот із інтерв'ю

Але, як виявилося, українці просто не все знають, адже знаменитості не вивалюють усе своє особисте життя назовні. Це довів і Андрій Бєдняков.

Відомий український телеведучий родом із Маріуполя і з першого дня повномасштабного вторгнення допомагає у боротьбі проти ворога. Він працює на інформаційному та волонтерському фронтах. Але вперше за весь час зізнався, що хотів стати до лав ЗСУ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Я тричі ходив записуватися у військкомат, - зізнався ведучий шоу Нового каналу "Де логіка?" у YouTube-проєкті "Ходят Слухи". - Нікому про це не говорив. Навіть моя дружина не чула, знає тільки про один раз. Звичайно, боюся, але йшов туди, хотів цього. Мені сказали: "Друже, ти поки тут робиш набагато більше, ніж робитимеш там.Насті (Анастасія Коротка - дружина Андрія Бєднякова - прим.ред.) я не казав, бо вона дуже переживала б. Але вона знає мене. У перший день війни, коли був за кордоном і одразу вирішив їхати в Україну, Настя плакала і казала: "Я тебе знаю. Ти повернешся. І це правильно"".

Коротка та Бєдняков, фото з вільних джерел
Коротка та Бєдняков, фото з вільних джерел

Анастасія із 6-річною дочкою Ксенією, навпаки, на початку вторгнення були в Україні, а потім поїхали за кордон.

Нагадаємо, що дружина Бєднякова Анастасія Коротка вагітна. Подружжя вдруге стане батьками.

Раніше ми повідомляли, що Бєднякова за великі гроші запрошували на канал рф, де "володарює" соловйов, але совість не дозволила.