Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська повідомила, що в її житті раптово настав щасливий день, адже справдилося те, чого вона давно чекала. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська розповіла, що у її житті настала "біла смуга", адже її сторінку в instagram, яку було заблоковано, вдалося відновити. Кілька місяців зірка залишалася на зв'язку з шанувальниками за допомогою альтернативного акаунту, але сподівалася, що колишній вдасться повернути і ось цей день настав.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Співачка вирішила відразу "відзначити" подію, опублікував свіже фото, на якому постала в цікавому двокольоровому вбранні. Слава Камінська дала зрозуміти, що дуже рада поверненню.

"Немає слів. А я скучила, якщо що", - підписала фото зірка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Проте не всі шанувальники позитивно відреагували на публікацію зірки. Дехто був незадоволений, що виконавиця продовжує вести сторінку російською мовою.

"Вчіть українську мову, мову агресора, гірше агресора, коли до вас усіх дійде", "Переходьте українською", "Нарешті!) З поверненням", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Камінська показала, який смачний чорний статевий орган знайшла: "Твердий та соковитий".

Також наш портал інформував, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Крім того, ми писали, колишня коханця Дорофєєвої приспустила труси і зізналася, як відвела чужого чоловіка: "Іти далі?"