Дивний символ, помічений на підошві взуття Меган Маркл, коли вона виражала свою повагу королеві, спантеличив королівських шанувальників.

Цю інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Приєднавшись до своїх родичів у Вестмінстерському палаці, щоб віддати шану покійній королеві Єлизаветі II, герцогиня Сассекська була одягнена в чорне, включаючи пару елегантних туфель на підборах.

Але коли вона зробила реверанс перед труною Її Величності, шанувальники помітили дивний символ на підошві її туфельки, що складається з трьох прямих та однієї зігнутої лінії, що перекриваються один з одним.

Глядачі швидко поцікавилися, що означає цей символ, а деякі припустили, що це могла бути особиста данина поваги покійній бабусі її чоловіка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Однак тепер стало відомо, що насправді означають маркування завдяки пильним експертам у галузі моди.

Меган Маркл: скрін з відео
Меган Маркл: скрін з відео

Класичні туфлі створені Полом Ендрю, розкішним модельєром, який створює своє італійське взуття ручної роботи на своїй базі в Нью-Йорку, а ім'я дизайнера стало джерелом натхнення для символів P і A на підошвах взуття Меган.

Модниці вважають, що вона носить його туфлі на підборах Pump It Up - стиль, який вона носила раніше на королівських заручинах в Ірландії, перш ніж вони з Гаррі покинули королівську родину.

Меган також носила сережки з перлами та діамантами, подаровані їй Її Величністю перед їх першими спільними заручинами у 2018 році.

Чудові коштовності були майже ідентичні тим, що королева вдягла з цієї нагоди.

Меган була помічена в повністю чорному вбранні, коли вона приєдналася до Гаррі та інших членів королівської родини, включаючи Кейт і Вілла, нових принца та принцесу Уельських, коли труна королеви рухалася з Букінгемського палацу до Вестмінстер-холу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Маркл скасовує скандальні плани після смерті Єлизавети ІІ.

Нагадаємо, принц Вільям та Гаррі возз'єдналися після смерті Єлизавети II.