Відомий гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору показав, яка красуня запросила його до кіно. Відповідний знімок артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора активно веде свою сторінку в соцмережі, де здебільшого радує шанувальників різними гумористичними роликами, які переважно знімає сам. У його репертуарі різні лайфхаки для життя та мудрі поради. Втім, цього разу гуморист не став веселити українців черговою роботою, а показав, як відпочиває у компанії чарівної красуні.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, Дядя Жора похвалився, що його запросила на "побачення" у кіно симпатична дівчинка, а він не зміг їй відмовити. Їй виявилася його молодша дочка, яка захотіла провести час разом із татом та подивитися мультик. Гуморист зізнався, що цій дівчині він ніколи і нічого не відмовляє.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ця дівчинка запросила мене в кіношку на мультик, не зміг їй відмовити) Я їй взагалі ні в чому не відмовляю", - поділився гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора оточив батьківською увагою улюбленицю сім'ї, поки старша дочка спостерігала: "Сонечко ясне".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".