Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова часто розкриває теми краси, жіночності та любові до себе. Дівчина знає про це чимало, адже хейтери методично намагаються її очорнити чи змусити зневіритися у самій собі, іноді навіть переходячи на моторошні образи.

Олена Філонова, фото з Instagram
Олена Філонова, фото з Instagram

Блогерка впевнена, щоб стати справді красивою, потрібно почати з душі та серця, а не із зовнішнього вигляду. Після цього вона видала дивну і суперечливу фразу, що якщо жінка не користується косметикою, то вона надто високої думки про себе.

[quote author=""]"Інакше ніяка косметика не допоможе. Не буває негарних жінок. Бувають ліниві. Краса жінки повинна бути видно в її очах - це двері в її серці, місце, де живе кохання", - заявила Філонова. quote]

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Скріншот із Instagram, Олена Філонова
Скріншот із Instagram, Олена Філонова

Однак далеко не всі користувачі мережі погодилися з думкою зірки. Дехто заявив, що варто навчитися приймати себе повністю, а не "штукатуритися з ніг до голови".

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Раніше ми писали про те, що Філонова засумувала без Тищенка, який захищав закарпатський фронт: "З Миколкою..."

Як повідомляв Знай.ua, "Ревізор" Олена Філонова заявила, що була жертвою насильства і дивом зберегла свою психіку: "Зламали і потім ще..."

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова згадала, як росія руйнувала життя українців день за днем ​​і пообіцяла помститися: "Горіти вам у пеклі"