26-річна молода мама, телеведуча та дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка Влада Седан виставила великий текст, але не свій – заступника Міністра оборони України Ганни Маляр.

За красунею стежать понад 610 тисяч людей у ​​Instagram, які зараз дізналися, чому не варто радіти "хорошій" російській, яка є пропагандистською зброєю ворога.

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Спочатку Влада Седан показала, як вона виглядає зі своєю донечкою, будучи в Лондоні, десь на пагорбі.

Проте варто повернутися до теми, що стосується "хороших росіян", бо в останні кілька днів публікацій про них знову стало багато.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Звісно ж, однією з них є Алла Пугачова. Вона попросила рашистський Мін'юст внести її ім'я до списку іноземних агентів, що зробили з її чоловіком Максимом Галкіним.

"Вони дійсно можуть бути хорошими, але вони однозначно використовують проти нас. Це наживка - як черв'ячок на рибальському гачку", - йдеться в публікації.

Влада Седан, скріншот: Instagram Stories
Влада Седан, скріншот: Instagram Stories

Ці "хороші російські" є аргументом для тих, хто не підтримує санкції проти Росії, нібито не всі погані в цій країні. І для решти, пов'язаного з повномасштабною війною.

Нагадаємо, Влада Седан поскаржилася на те, що Зінченко зробив із доньки футболіста Філа Фодена: "Звичайно ж, справа рук..."

Як повідомляв "Знай.uа", Влада Седан показала тих, хто від футболу першими пішли захищати Україну, але не Зінченко: "Як болить"

Знай.ua писав, дружина Зінченко Влада Седан показала, які вони з донькою красуні-україночки: "Мамині очі"