Колишня дружина відомого українського співака Олексія Завгороднього (Позитива) Ганна Андрійчук виставила нові публікації, пов'язані з колективним болем усього нашого народу.

Жінка часто ділиться публікаціями у Instagram, де за її життям стежать понад 125 тисяч людей. Тепер вона показала те, чого можливо хоче кожен з нас після більш ніж 200 днів повномасштабної війни.

Анна Андрійчук, фото: Instagram
Анна Андрійчук, фото: Instagram

"Уявіть: ви прокидаєтеся 24 лютого, п'єте каву, їдете на роботу, на вулиці пробки і падає сніг... а це все був просто поганий сон", - йдеться в Instagram Stories.

Друга мрія українців – найшвидша перемога над рашистами.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Анна Андрійчук, скріншот: Instagram Stories
Анна Андрійчук, скріншот: Instagram Stories

А потім Андрійчук показалакадриз нещодавно звільненого Ізюма, де було знайдено масове поховання – понад 400 могил. Це має побачити кожен, навіть діти, аби пам'ятати, що війна не десь там далеко. І до того ж – вона стосується кожного.

"Це геноцид. Такий самий, як 77 років тому. Ті ж сцени, ті ж кадри, що ми бачили в підручниках історії. Тільки тепер це з нами і про нас", - йдеться у публікації.

Анна Андрійчук, скріншот: Instagram Stories
Анна Андрійчук, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, подруга Насті Каменських Андрійчук підняла ніжку та розкрила шикарну засмагу: "За нових людей"

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Андрійчук успішно осідлала жеребця після того, як стала колишньою Позитивою: "Наїзниця моя"

Знай.ua писав, Ганна Андрійчук показала, скільки овочів нарвала не в себе вдома: "Тільки і всього?"