Принц Гаррі може стати королем лише через вісім років через деякі «величезні зміни у Великій Британії», каже екстрасенс після смерті королеви.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Медіум-екстрасенс Жасмін Роуз Андерсон стверджує, що спромоглася направити дух покійної королеви Єлизавети після її смерті 8 вересня, щоб підтвердити це.

За словами Жасмін, наразі королева не має жодних сумнівів щодо того, що Чарльз займе трон.

Екстрасенс сказав: «Вона хотіла б, щоб Чарльз правив щонайменше наступні 15 років. На жаль, я не бачу, щоб це було так. Я відчуваю, що Чарльз зречеться престолу на користь Вільяма. Я бачу числа три та п'ять, пов'язані з цим. Це може бути лише три тижні. Це може означати третій місяць або третє число місяця або п'ять років. Час — це створена людиною концепція, тому важко точно сказати, коли це станеться, тому що прямо зараз я бачу кілька відкритих тимчасових ліній для цього, і це залежить від наступних дій, які будуть здійснені — щось на кшталт ефекту метелика».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Принц Гаррі. Фото: Знай.uа
Принц Гаррі. Фото: Знай.uа

Вона продовжила: «У нинішньому вигляді корона може бути навіть у Гаррі протягом наступних восьми років. Слідкуйте за цією грою, тому що у Великій Британії та в суспільстві загалом відбудуться величезні зміни, включаючи фінансовий крах до кінця року».

Екстрасенс також розповів, як принцеса Діана, мабуть, зв'язалася із королевою після її смерті.

На запитання, чи перетнуться шляхи пар у духовному світі, Жасмін сказала: "Я бачу, як вони з Діаною простягають їй теплі обійми. Їм є про що поговорити".

Також Жасмін сказала: «Це були дуже натягнуті стосунки для Діани, коли вона була жива. Було багато суперечливих почуттів. Я відчуваю, що коли вона померла, у неї були почуття гніву та смутку, а також почуття зради».

Як раніше повідомляв портал "Знай", загадковий символ у Меган Маркл спантеличив королівських експертів.

Нагадаємо, Меган Маркл скасовує скандальні плани після смерті Єлизавети ІІ.