Нещодавно Світлана Лобода розповідала про фейк, який поширюється серед Telegram-каналів. Він безпосередньо її стосується, бо повідомляється, що співачка нібито постраждала, будучи у Латвії від аматорів "російського світу" .

Наразі українська виконавиця зробила несподівану заяву українською мовою, яка стосується виключно мешканців тимчасово окупованого Мелітополя.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Сьогодні моє повідомлення до мешканців окупованого, але незламного Мелітополя. Звертаюся до кожного зі словами підтримки та віри в нашу перемогу. Зараз кожен із вас переживає жахливі часи, найнебезпечніші хвилини. Але сила вашого духу вражає!", - пише Світлана Лобода.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Згодом вона додає, що Збройні сили України демонструють усьому світу мужність, хоробрість та сміливість заради свободи та безпеки кожного з нас. Лобода також згадала про звільнення Харківської області, що дуже її надихнуло. Тому не може бути жодного сумніву, що зовсім скоро і Мелітополь побачить українських військовослужбовців на своїх вулицях. І зможе вдихнути вільне повітря.

Світлана Лобода, фото: Telegram
Світлана Лобода, фото: Telegram

Світлана Лобода, скріншот: Telegram
Світлана Лобода, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Світлану Лободу "побили" у Латвії, співачка вже вийшла на зв'язок: "На боці правди"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода розкрила Кім Кардаш'ян, яка копіює її образ: "Люблю..."

Знай.uа писав, Світлана Лобода ледь не вплуталася в скандал через помилку інших, але встигла все виправити: "На свій жах..."