Світській левиці Періс Хілтон не залишалося нічого іншого, крім найняти екстрасенса, щоб той допоміг зірці вирішити важливу проблему.

Цю інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Улюблену чихуахуа Періс не бачили вже п'ять днів. Востаннє вона була помічена в районі Малхолланд-драйв та Кларендон-роуд у Беверлі-Хіллз, штат Каліфорнія.

41-річна Періс закликала мільйони своїх шанувальників стежити за її пухнастим другом і звернулася до соціальних мереж, коли запустила кампанію з пошуку чихуахуа.

Спадкоємиця готелю Hilton також пояснила своїм послідовникам, що вона закликала екстрасенсорні здібності, щоб допомогти їй знайти свого чотирилапого друга.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Зважаючи на свої 20,3 мільйона підписників, вона поділилася серією знімків Diamond Baby з підписом: «Diamond Baby @HiltonPets зникла з минулого середи. Я була на фотосесії, і ми переїжджаємо, і один із вантажників залишив двері відчиненими. Моя сім'я та друзі допомагали мені шукати всюди в моєму районі та ходили від дверей до дверей, але ми так і не знайшли її. Ми найняли детектива з пошуку домашніх тварин, кінолога та екстрасенса. Я роблю все, що маємо, щоб повернути її».

Дочка Кеті Хілтон продовжила: «Будь-який, хто будь-коли любив домашню тварину і втратив її, зрозуміє цей біль, який я відчуваю — моє серце розбите. Я була в сльозах, така сумна та пригнічена. Я відчуваю, що частина мене відсутня і без неї тут все не так. Diamond Baby є моє все, вона дійсно як дочка для мене. Даймонд Бебі для мене все, як дочка. Ми були нерозлучні, вона була моїм найкращим другом і завжди була поряд зі мною».

Далі Періс зізналася, що боялася виступати з публічним зверненням, оскільки переймалася безпекою свого собаки.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Брітні Спірс заплакала під час дивного танцю.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян показала внутрішню "Барбі" у дуже сміливому міні.