Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МайстерШеф" та серця багатьох українок, часто ділиться унікальними рецептами та подробицями свого насиченого життя з шанувальниками у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона людей.

Усі знають, що Ектор Хіменес-Браво приїхав підкорювати Україну з Колумбії, тому він знає багато про менталітет двох країн і може порівняти, чим відрізняються колумбійці від українців. Наприклад, його земляки дуже емоційні і завжди з великою пристрастю ставляться до всього.

Скріншот із Instagram, Ектор Хіменес-Браво
Скріншот із Instagram, Ектор Хіменес-Браво

"Усі мухи обовʼязково стають слонами) Навіть у стосунках — 1 поцілунок і все, вже закохалися і любов на все життя", - додав чоловік.

Українці, на його думку, навпаки - серйозні та не видають своїх бурхливих почуттів. Ектор заявив, що вони чесні та поважають свого партнера.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Колумбійці люблять гучні гуляння, походи в гори та бути серед людей. Кулінар зізнався, що дуже хотів би потрапити на українське весілля, яке буває відзначають три дні. На Батьківщині він любив вуличну їжу, а ось в Україні його захоплює господарність та гостинність.

"Але найбільше я ціную в українцях відкритість і чесність, за те, що ви не брешете. З такими людьми дуже приємно та надійно будувати бізнес Бо є одна риса у колумбійців, коли вони намагаються якось викрутитися, придумати, вислизнути.. Короче, знову вмикнути Драма Квін і вийти сухим із води)", - підсумував Ектор.

Раніше ми писали про те, що Ектор Хіменес-Браво з блискучим обличчям показав, як виглядають ангели-охоронці України: "Всіх їх звати однаково"

Як повідомляв Знай.ua, рецепт солодкого омлету з ягодами від Ектора Хіменес-Браво з "МастерШеф": урізноманітнити сніданок простіше, ніж здається

Також портал Знай.ua писав, що Ектор Хіменес-Браво захотів стати ветеринаром через любов до Чубакки зі "Зоряних воєн": "Так сильно..."