Оля Полякова показала мітинг у рф, та запитала, чого ж вони не виходили, коли вбивали наших українських дітей.

Оля Полякова випустила відео, у своїй сторіс, але потім зберегла його на сторінці в Інстаграм. Вона запитала у росіян, чому ж вони не виходили на мітинги, коли їхні орки вбивали наших дітей, та закидували їх бомбами.

Сторіс Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Сторіс Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

На відео мітингу рашисти кричать та скандують "Життя нашим дітям".

Сторіс Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Сторіс Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Оля звернулася до росіян та запитала:

Жізнь нашим дітям? А де ви раніше були? Страх за своїх дітей заставив вас нарешті вийти на вулицю, і ви нарешті вийшли, і ви нарешті верещите? А наших дітей вам шкода не було? А нашим дітям життя було непотрібне? Ви спокійно 7 місяців спостерігали, як летять на нас бомби, як тисячами гинуть від рук ваших вонючих орків наші мирні люди, наші діти, наші старі! Так пожинайте плоди свого довбаного мовчання і нездатності протистояти своєму кровавому вурдалаку, у якого апетит до м'яска ваших відприсків тільки збільшується. І тепер його не зупинити. Так що готуйте пакети! Ласкаво просимо до нас, на могилізацію!

Українці підтримали Полякову:

"Оля, Ви найкраща", "Головне - не забувати і не пробачати", "Аби тільки ці сцикуни почули…", "Круто! Велком на могилізацию. Хаймерсу пофіг там 100 чи 200 орків сидить", - прокоментували пост українці.

Натомість рашисти заверещали, що як так Оля їх не жаліє.

Коментарі.Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Коментарі.Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна "втратили" гроші і готові роздягтися, щоб заробити: "Ти так ц*цьки не продавай".

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Полякова розповіла, як їй допоміг поляк-чарівник, ставши спонсором доньки Маші.

Також "Знай.ua" інформував, що Оля Полякова поскаржилася, що під час війни навіть не купувала виноград.