Український телеведучий та шоумен Олександр Педан поділився своєю роботою. Вона розповіла, що перших українських дітей вже було відправлено з Харкова до Болгарії.

Цю публікацію Олександр Педан розмістив на своїй сторінці в Instаgram.

«Посмішка на дитячому обличчі Така проста і зрозуміла, але така важкодосяжна у теперішній час мета. Тим не менш, саме вона стала орієнтиром, коли наша команда @junior_in_ua вирішила організувати реабілітаційний табір для дітей, котрі найбільше постраждали від війни.
І ми безмежно раді, що нам вдалось досягти цієї мети. Цього тижня табір “Без сирен”, організований спільно з БФ Rescue Now @rescue.now, відчинив свої двері у Болгарії для першої зміни — 10 дітей з Харкова, котрим ми намагаємось повернути дитинство», - повідомляє український шоумен.

Також Олександр назвав головну мету так званого «табору». Він повідомляє, що з українськими дітьми працюватимуть психологи та справжні експерти, щоб повернути їм найкраще життя у такий важкий час.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олександр Педан, фото з Instagram
Олександр Педан, фото з Instagram

«Головна цінність та відмінність нашого табору — робота з експертами, спрямована на те, щоб подолати стресові стани. Щодня на дітей чекають розмови та вправи з психологом про їхні емоції, командні ігри на підтримку один одного, система мотивації та приємні подарунки, а також індивідуальна робота з кожною дитиною, націлена на те, щоб розібрати переживання останнього року, сформувати внутрішню опору для щасливого життя».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Педан просить українців не забувати про веселощі під час війни.

Нагадаємо, Олександр Педан взяв приклад із Михайла Поплавського та оточив себе молодими українками.