Український кулінарний експерт, телеведучий, шеф-кухар та бізнесмен Євген Клопотенко поділився дуже цікавим рецептом у соцмережі. Він показав і розповів, як приготувати макарони з кисломолочним сиром та маком.

Цю публікацію Євген Клопотенко розмістив у своєму акаунті в Instagram.

«Солодкі макарони з сиром та маком - це для мене щось про Україну, дитинство і тепло. Хоча і їв один раз у дитинстві, у моєї прабабці. Але спогад якийсь дуже сильний з сильною енергетикою. Я поділюся нижче рецептом. Макарони, які я використовую у рецепті - теж дуже сильні. Бо їх зробили люди в Охтирці, і це справжнє диво. На початку війни, коли місто постійно обстрілювали і не було продуктів, фонд @life_lovers_ua для цих людей зібрав гроші, щоб купити обладнення. Люди тоді самі мололи зерно, і це їм допомогло вижити. Тепер така саме допомога потрібна людям з Новоолександрівської громади. Там місцевий священник зробив прихисток для переселенців, щодня годує 300 людей і якщо вони зможуть самі робити хліб і макарони, то все буде простіше», -звернувся до публіки повар.

Окрім цього Євген розписав, як приготувати цей незвичайний шедевр з української кухні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Евгений Клопотенко, фото: Instagram
Евгений Клопотенко, фото: Instagram

«По рецепту - макарони відварюєте, мак заливаєте гарячою водою на декілька хвилин. Потім у тарілці змішуєте макарони з сиром, маком, вершковим маслом, присипаєте цукром і відчуваєте дуже сильну енергію добра і підтримки. Ніби вас обійняли, а ви передали ці обійми далі. Цьом»

Як раніше повідомляв портал "Знай", Євген Клопотенко поскаржився на новий ритм свого життя.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва та Євген Клопотенко "потерлися" прямо на столі.