Знаменита українська модель, співачка, актриса та телеведуча Даша Астаф'єва поділилася публікацією у соціальній мережі. Вона розповіла українцям про свій відхід.

Дану публікацію Даша Астаф'єва оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

«Турбота – наша сила. Зараз треба піклуватися про себе і близьких з подвійною силою, відігріваючи теплом свого серця від труднощів. І ця турбота повинна бути різна: у потрібний момент почути та зрозуміти, відпочити і подбати про здоров’я. Тому зранку в мене завжди є «my time». Півгодини я приділяю лише собі, і вчу цьому всіх рідних. Незмінна частина моєї бьюті-рутини – звукова електрична щітка Philips Sonicare, яка найкраще дбає про здоров`я зубів та є рекомендацією №1 стоматологів в Україні. Щітки Philips здійснюють правильні вимітальні рухи, а звукова технологія забезпечують глибоку чистку – у 20 разів більше видаляють нальоту та 100% плям. Звукова технологія Philips Sonicare є у різних щітках бренду, тож кожен зможе обрати щось для себе залежно від ціни та функцій. У мене красуня Philips Sonicare 9900 Prestige. Турбуючись про себе, я стаю сильнішою для інших. Хочу, щоб і ви зараз любили себе щосили.#РозумнеРішення #PhilipsSonicarePrestige #SmileLikeNeverBefore», - ідписала публикацію українська телезірка.

Українська аудиторія не почала мовчати і приєдналася до Даші, щоб написати свої думки у коментарях.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

«@phililsua а не хочете співпрацю з тіпом, у якого криві зуби, шоб я вролику сказав, шо ваша щітка ідеально чисте навіть мої зуби, які через один ховаються за іншими зубами?», «В мене така рожева кайф», «Я собі дві узяв і дуже мене воно заспокоює та радує», - пишуть юзери соцмережі.

Коментарі на пост Даші Астаф'євої в Instagram
Коментарі на пост Даші Астаф'євої в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Даша Астаф'єва грубо висміяла Тіматі, Джигана та сина Пєскова.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва затуманила голови українцям чуттєвими фотографіями.