Український шоумен та співак Андрій Данилко вже багато років перебуває на телебаченні, демонструючи справжню особу, не перебуваючи під сценічним чином Вєрки Сердючки.

Хоча виступи все ж таки продовжуються, тим більше зараз – у благодійному ключі, з метою допомогти постраждалим через війну громадянам та українським військовослужбовцям.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Зараз він постав з Інною Білоконь у червоній телефонній будці.

"Як ви думаєте, де ми?", - пише Андрій Данилко у публікації.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відразу ж на думку спадає Великобританія, бо саме там було дуже багато такого виду телефонних будок. Проте мешканцям одного з українських міст ця локація видалася дуже знайомою. Тому десь зі 100% ймовірністю багато хто з коментаторів написав правильний варіант відповіді.

Андрій Данилко та Інна Білоконь, фото: Instagram
Андрій Данилко та Інна Білоконь, фото: Instagram

"У телефонній будці", "Полтава", "Лондон", "Київ, вул. Максимовича. Англійський квартал", "Невже Полтава?", "Молдова", "У гостях у Чебурашки", "Портал у світле майбутнє", "London "The capital of Great Britain", "У цих будках часто насрано, обережно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українці дізналися про тяжку хворобу Андрія Данилка - все через Вєрку Сердючку: "Я не міг ходити"

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Данилко та "мама" Вєрки Сердючки показали, як беруть від життя всі: "Щасливі та безбаштові"

Знай.uа писал, Андрей Данилко без образа Верки Сердючки ухватил за попу свою "маму": "На старт, внимание, марш"