Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва долучилася до благодійного телемарафону під назвою "Для дітей заради майбутнього", який організували, щоб підтримати маленьких українців, що постраждали через війну з росією.

Скріншот із Instagram, Ірина Горова
Скріншот із Instagram, Ірина Горова

Усього понад 30 відомих зірок заспівали разом із конкурсантами "Чорноморських Ігор", а Дорофєєва виконала пісню "Думи" з Данилом Степановим. Про це розповіла її продюсер із центру "MOZGI" Ірина Горова.

Зворушливий виступ знімали у студії, з професійним світлом та обладнанням. Повна його версія доступна для перегляду на YouTube телемарафону.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Шанувальники розхвалили Дорофєєву та чудового хлопця за виконання.

Коментарі - instagram.com/gorovaya_irina/
Коментарі - instagram.com/gorovaya_irina/

Ініціативу також підтримав Макс Барських і заговорив про те, скільки жахів пережили маленькі дітки, які рятувалися з окупованих міст. Є ті, хто досі залишаються в небезпеці.

Раніше ми писали про те, що колишня Дантеса Дорофєєва зізналася, за що ніколи б не вибачила коханого - Кацуріну на замітку: "За спиною..."

Як повідомляв Знай.ua, Вова Дантес привіз нову "невістку" Дашу Кацуріну до батьківського будинку, не обійшлося без драми: "Мама не хоче"

Також портал Знай.ua писав, що СолоХа "заплювала" зірок, які "українізували" свої пісні - краще б Дорофєєва не чула: "Ганьба"