Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських за власною ініціативою вирушила до лікарні "Охматед", щоб відвідати маленьких пацієнтів. Артистка підтримала тих, хто бореться за своє життя, незважаючи на війну чи інші обставини. Серед малюків були ті, хто лікується від онкології та зірка закликала не забувати про них.

Настя Каменських з дітьми у лікарні, кадр з відео
Настя Каменських з дітьми у лікарні, кадр з відео

"Поки ми боремось за нашу свободу з ворогом, є діти, які кожного дня борються за можливість жити з їх особистим ворогом — хворобою і страшним болем", - написала співачка.

Каменських зазначила, що ці дітки зберігають безумовну віру та добро, тим самим надихаючи та підтримуючи віру дорослих у те, що все обов'язково налагодиться.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ці діти, як і мільйони українських дітей — це наше майбутнє. І наша місія, як дорослих, оберігати та допомагати їм", - підсумувала Настя та залишила реквізити для доната на підтримку малюків.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських нагадала про "самотність" без Потапа, загорнувшись від холоду: "Як же це..."

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських показала дівчинку зі Скадовська, яка замінить її у майбутньому: "Сльози рікою"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських приставила губки до довгастого пристрою та розповіла, який шанс їй випав: "Стану частиною"