Настя Каменських знову згадала про пісню "Додому", яку вона випустила ще задовго до початку повномасштабної війни.

За її словами, зараз українці переживають часи, коли всі слова, особливо ті, що були сказані раніше, набувають нових значень.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Тоді Каменських не могла собі уявити, що слова з пісні через рік звучатимуть із вуст жінок, які прожили біль та розпач, розлучившись із найдорожчими.

***

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Я тобі несу всю свою любов, я тобі скажу: "Повертайся знов"

***

Вони були змушені залишити свої будинки... будинки, в які вони, можливо, більше ніколи не зможуть повернутися, бо частина їх була повністю зруйнована.

"Тепер ці слова вже не про почуття, які окриляють, а про біль і надію побачитися знову, хоча б на мить", - пише Настя Каменських у публікації.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Вам добре з такою вагою", "Це моя улюблена україномовна пісня у твоєму виконанні", "Ще в день коли пісня вийшла, вона в мене викликала мурашки по шкірі. А тепер вона точно відгукнеться у кожного", "Потап же повернувся твій з Іспанії, не плач!", "А я вже ніколи не побачу і не обійму коханого чоловіка", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських показала дівчинку зі Скадовська, яка замінить її в майбутньому: "Сльози рікою"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських нагадала про "самотність" без Потапа, загорнувшись від холоду: "Як же це..."

Знай.ua писав, Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової"