Вікторія Бекхем продемонструвала свою кумедну сторону, коли вона зробила кілька відвертих натяків, обговорюючи свого чоловіка Девіда.

Дану публікацію Вікторія Бекхем розмістила у своєму акаунті в Instagram.

Вікторія кілька разів пожартувала про мед Девіда Бекхема, який був зроблений у їхньому розкішному заміському маєтку сотнями бджіл.

Тим не менш, це був її вибір мови під час оповідання відео, яке вона розмістила на своїй сторінці в Instagram, щоб її могли побачити мільйони її шанувальників.

48-річна Вікторія кілька разів згадала «липкі речі» Девіда під час завантаження, які багато фанатів визнали сексуальним натяком на її чоловіка.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вікторія Бекхем: скрін із соцмережі
Вікторія Бекхем: скрін із соцмережі

Колишня співачка Spice Girls сказала своїм 30,2 мільйонам підписників: "Отже, я тут із Девідом, поки він збирає свої липкі речі. Він має намір випустити свої липкі речі. Його нову партію липких речей".

Потім вона запитала Девіда, як йдуть справи, перш ніж легенда Манчестер Юнайтед відповів: "У нас хороший потік, якщо чесно".

"Дивіться, це пара з цього!" — вигукнула вона, знімаючи, як мед капає з вулика.

Після свого початкового відео Вікторія повернула камеру до себе і сказала: "Отже, маю липку речовину, просто піду і спробую її. Я дам тобі знати, яка на смак липка речовина Девіда, познач його за десятибальною шкалою, і я дам тобі знати".

Шанувальники не могли не розсміятися у розділі коментарів її завантаження, яке набрало понад 46 000 лайків.

"Так страшенно весело. Вікторія точно знала, що говорила, вона робила це спеціально та з незворушним обличчям", — написав фанат.

А другий продовжував жартувати: "Хочеш відро для слини?"

"Ах, обожнюю її, вона надто смішна", — реготав ще хтось.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Вікторія Бекхем викинула свої трусики із вікна таксі.

Нагадаємо, Єва Лонгорія та Вікторія Бекхем влаштували п'янку.