Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула) розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайло Хома) після 7 років шлюбу та зайнялася сольною кар'єрою, а зараз ще активно розвиває свій аккаунт у Instagram, на який підписано близько 24 тисяч осіб.

Для багатьох українців ранок 24 лютого став найстрашнішим сном, який швидше хочеться забути, адже саме тоді путін почав повномасштабне вторгнення. Летіли ракети, війська вривалися до міст, а люди намагалися врятуватися. Slavia вирішила розповісти, як ждя неї почалася жорстока війна з окупантами.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

Артистка була у Києві, коли росіяни напали на нашу країну. Вона пережила все - сигнали повітряної тривоги, вибухи і навіть спускалася в підвал, сподіваючись уберегтися.

"Бачила прильоти, зокрема в телевежу. На 9 день, незважаючи на небезпеку, прийняла рішення переїжджати", - розповіла дівчина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ярослава навіть відчувала провину через те, що кидає тих, з ким була в підвалі - сусідів і консьєржа, хоч і сама сумнівалася, чи зможе доїхати до безпечного місця.

"Не розуміла, що збирати, на скільки, чи буде будинок цілий, коли я повернуся. Обливалася сльозами щоразу, коли ми під'їжджали до блокпостам, я бачила наших хлопців військових, гарних у формах... Дивилася, і в мене сльози текли", - поділилася спогадами вона.

Раніше ми писали про те, що колишня Дзидзьо Slavia показала ніжки в ультракороткій спідниці заради ЗСУ: "Робити все можливе для перемоги"

Як повідомляв Знай.ua, колишня дружина Дзідзьо Slavia заінтригувала кільцем на безіменному пальці: "Вихваляюся"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Дзидзьо Slavia поскаржилася на безсоння, спокусливо оголивши декольте: "Не можу заснути"