Володимир Дантес нагадав своїм фанатам про пісню "Not a Refugee", що нещодавно вийшла, в якій він привернув увагу до біженців.

Зараз колишній Наді Дорофєєвій приготував одяг, який завжди нагадуватиме про 24 лютого. Таким чином, він захотів підтримати всіх, хто змушений залишив свої будинки, але за бажання повернутися.

Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube
Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube

"До капсули символічно ввійшли худі та футболки — речі, які ми 24 лютого. Взяли на 2-3 дні і провели в них перші місяці війни", - пише Дантес у публікації.

Спереду пишеться, скільки днів та чи інша людина не була вдома, а на спині важливе нагадування, що ця людина обов'язково повернеться додому. Стало відомо, що з кожного замовлення 10% йтиме на відновлення Харківської області.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

На знімках Дантес символічно постав біля поїзда, який є основним транспортом під час евакуації.

"Чогось подумала, що на першій фотці дитина щось у сумці шукає", "Дуже хороші фотографії, але немає самої пісні коли дивлюся, то сумно та тихо", "Крута ідея з принтом", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився до родини відразу"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Кацуріна показала, як допомагає Дантесу зігрітися прохолодними осінніми вечорами: "Завжди радий"

Знай.ua писав, Вова Дантес привіз нову "невістку" Дашу Кацуріну в батьківський будинок, не обійшлося без драми: "Мама не хоче"