Фіналістка 11 сезону "Холостяка" Юля Бельченко, яку всі називали милим прізвиськом "Зайка", пасія, яка вразила Михайла Заливако, та не настільки щоб він віддав останню троянду їй, обожнює спілкуватися та вражати контентом своїх шанувальників.

Юля на своїй сторінці в Інстаграм розмістила фото з пінної ванни. За оновленнями Юлії у соцмережі слідкує понад 325 тисяч осіб.

Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram
Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram

Цього разу дівчина вирішила вразити неймовірним кадром, виринувши з ванної. Дівчина намалювала яскраво-червоним — губи, в тон губ — нігті, а також окуляри з яскраво-червоною оправою.

Дівчина вирішила розважити своїх підписників, та запитала, скільки на думку глядачів вона зробила дублів, судячи з спокійного тону коментарів, мало хто дізнався вік навіть своєї матері.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як довго ми робили цей кадр? Ваші пропозиції. - запитала дівчина.

Юля Зайка Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/
Юля Зайка Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/

У коментарях припустили, що кадр робили точно не за один раз, бо пінка у ванній встигла впасти.

"Юляяя, візуал стає пушка", "Судячи з опалої піни, це явно не з першого разу", "Дуже гламурно і оригінально, ніде такого не бачила", "Знаючи, що ти — перфекціоніст, мабуть, годину... круто вийшло", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/julz_seven/
Коментарі. Фото: instagram.com/julz_seven/

Нагадаємо, ми писали, що Зайка-Бельченко з "Холостяка" зняла штани та розкинула оголені ніжки: "Чи прикрашає скромність?"

Як повідомляв "Знай.ua" напівоголена Юля "Зайка" приміряла "славу" Ханде Ерчел з "Постукай в мої двері".

Також "Знай.ua" інформував, що фіналістка "Холостяка" Юля "Зайка" покинула Україну та отримала дарунки від хлопця-іноземця.