Український шоумен та співак Андрій Данилко вже багато років перебуває на телебаченні, демонструючи справжню особу, не перебуваючи під сценічним чином Вєрки Сердючки.

Ось тільки зараз чоловік показав зовсім не передню частину свого тіла... згадавши про Щекавицю і про тему, яка останніми днями стрімко набирає популярності.

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

Справа в тому, що в інтернеті почав поширюватися скріншот із повідомленням про певну спільноту, яка у разі ядерного удару по Україні збереться на київській горі, щоб провести там масові зносини. Цю тему несподівано підтримало кілька зірок шоу-бізнесу, включаючи Андрія Данилка та маму Вєрки Сердючки Інни Білоконь.

"Ми майже на місці ...", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чоловік та жінка повернулися спиною. Хоча вигляд ззаду змушує задуматися, чи вони точно постали в кадрі. На них немає жодного одягу, крім головного убору та стрінгу.

Андрій Данилко, скріншот: Instagram
Андрій Данилко, скріншот: Instagram

"Чекаю вас на рожевому простирадлі зліва від синього бідона з молоком", "Вєрка - це легенда, все ближче і ближче до людей, шкода що за таких обставин, але все буде", "Викликайте пожежну безпеку, тому що це дуже гаряче", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Андрій Данилко "загубився" з мамою Вєрки Сердючки, але його швидко знайшли: "Наср*но, обережно"

Як повідомляв "Знай.uа", українці дізналися про тяжку хворобу Андрія Данилка - все через Вєрку Сердючку: "Я не міг ходити"

Знай.ua писав, Андрій Данилко і "мама" Вєрки Сердючки показали, як беруть від життя все: "Щасливі і безбашенні"