Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко вирішив відправити Надю Дорофєєва та Позитиву головними хедлайнерами на "дорослу вечірку", яку планують на Щекавиці. Про це свідчить публікація на офіційній сторінці mozgientertainment в соціальній мережі instagram.

У мережі з'явилося багато мемів і жартів про "дорослу вечірку", що планується на горі Щекавиця в Києві у разі ядерної війни. Не втримався жартома і Потап, виступивши з несподіваною пропозицією.

Дорофєєва і Позитив. Фото: Instagram
Дорофєєва і Позитив. Фото: Instagram

Так, на офіційній сторінці продюсерського центру Mozgi з'явилася пропозиція відправити Надю Дорофєєву та Олексія Завгороднього (Позитиву) на Щекавицю як головні хедлайнери.

"Знайшли найхітовіших хедлайнерів для вечірки на Щекавиці", - йдеться у підписі до фото з виступу Дорофєєвої та Позитиву.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Українців ця пропозиція дуже порадувала.

"Так так, Дорофєєвій не в перший раз", "Назва "Время и стекло" набуває іншого значення в такому контексті", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Позитив похвалився творчим проривом, після того, як знайшов гідну заміну Дорофєєвій: "Відкриваю нові фарби".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Тіна Кароль на камені стоячи закуталася в теплий комбез та змусила хвилюватися українців: "Злазь звідти".