Ембер Герд знову з'явилася в Іспанії після того, як зникла безвісти на кілька місяців.

Актриса "Аквамена" та її однорічна дочка Уна Пейдж були сфотографовані в Пальма-де-Майорка 30 вересня, коли вони проводили час зі своєю подругою Б'янкою Бутті.

На кількох фотографіях можна побачити, як Херд грає зі своєю дочкою на гойдалках, гуляє з нею та групою друзів та насолоджується європейським містом.

Ембер Херд із дочкою Уною Пейдж, фото: BACKGRID
Ембер Герд із дочкою Уною Пейдж, фото: BACKGRID

Поки що неясно, як довго вона пробуде в Європі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

36-річна Герд виглядала щасливою в оточенні друзів та доньки, яку вона народила через сурогатну матір у липні 2021 року, незважаючи на те, що у червні програла Джонні Деппу у судовому процесі у справі про дифамацію. У результаті Герд заборгувала колишньому чоловікові мільйони доларів.

Ембер Херд і Джонні Депп: скріншот з DailyStar
Ембер Херд і Джонні Депп: скріншот з DailyStar

Загалом суд ухвалив, що актриса "Дівчини з Данії" має виплатити 59-річній зірці "Піратів Карибського моря" 10 мільйонів доларів як компенсацію збитків плюс 350 000 доларів як штрафні санкції. Але після того, як вона подала зустрічний позов, в якому Деппу було наказано виплатити 2 мільйони доларів і межу штату Вірджинія щодо відшкодування збитків, Херд довелося виплатити 5 мільйонів доларів — грошей, яких, за її словами, вона не має.

Очевидно, щоб допомогти виплатити свої борги, Герд непомітно продала свій комплекс у каліфорнійській пустелі за 1,05 мільйона доларів у рамках позабіржової угоди.

Джонні Депп і Ембер Херд
Джонні Депп і Ембер Херд

Нагадаємо про невідомі факти про нову дівчину Джонні Деппа Джоель Річ: школа для дівчаток, чоловік та таємні сторінки.

Раніше ми повідомляли, що Анджеліна Джолі подала до суду на Бреда Пітта: історія Джонні Деппа та Ембер Герд повторюється?