Відомий український актор Тарас Цимбалюк знайомий публіці завдяки ролям у серіалах "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та інших картинах. Нещодавно артист пережив розлучення з дружиною, але швидко прийшов до тями і зараз частенько розповідає про насичене життя в Instagram.

Тарас Цимбалюк любить демонструвати своє тіло і йому справді є чим похвалитися, адже він регулярно відвідує спортзал та піклується про фізичне здоров'я. На цей раз артист показав фото, зроблене під час чергового тренування.

Скріншот із Instagram, Тарас Цимбалюк
Скріншот із Instagram, Тарас Цимбалюк

Шанувальники можуть розглянути його рельєфні м'язи, груди та руки. Також видно маленькі татуювання Тараса – павук, серце та інші. Сам він був дуже зосереджений і слухав музику в навушниках, наче не помічаючи камери.

Деякі підписники запідозрили, що Цимбалюк сидить на стероїдах чи інших речовинах, але він спростував таку інформацію.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Віддані фанатки завалили Тараса хвалебними компліментами і натякнули, що так має виглядати ідеальний чоловік.

Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Раніше ми писали про те, що розведений Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" засвітив тату на грудях і набагато нижче, розхвилювавши фанаток: "Відкрийте таємницю..."

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Кріпосної" та "Спіймати Кайдаша" Цимбалюк звернувся до мешканців окупованих територій: "Якби не було важко"

Також портал Знай.ua писав, що українського Шварценеггера Тараса Цимбалюка засікли з чоловіком на дивані: розлучення з Тіною Антоненко позначилося?