Український співак Артем Пивоваров займається сольною та досить успішною кар'єрою, а ще регулярно радує свіжими публікаціями шанувальників у Instagram, де за ним стежить близько 640 тисяч людей.

Артем Пивоваров презентував нову спільну роботу із реп-виконавицею Alyona Alyona під назвою "Люлі-люлі". Артисти спробували в пісні показати внутрішній світ людини, яку охопило почуття самотності та відчуження.

Alyona Alyona, кадр з кліпу "Люлі-Люлі"
Alyona Alyona, кадр з кліпу "Люлі-Люлі"

"У цьому стані зараз перебуває чи не кожен українець, незалежно від місцезнаходження та кількості людей навколо. У такі моменти включається захисна реакція: хочеться закрити своє серце та загубитися у спогадах", - пояснив Пивоваров.

Кліп зняли у чорних, білих та червоних кольорах. Альона виконала свою частину з репом, а Артем заспівав рядки Пантелеймона Куліша.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Артем Пивоваров, кадр з кліпу "Люлі-Люлі"
Артем Пивоваров, кадр з кліпу "Люлі-Люлі"

Работа вошла в авторский культурный проект Пивоварова "Твої вірші, мої ноти".

"Часто розчарування в житті, невдачі і просто біль змушують наше серце закритися і більше нікому не довіряти. Але коли самотність заповнює все навколо і починає тиснути - ми шукаємо трохи спокою та натхнення, щоб перезавантажитись і знову бути відкритими для нового", - додала Альона.

Раніше ми писали про те, що Артем Пивоваров згадав юність та показав, чим займався з друзями після школи: "Золотий час"

Як повідомляв Знай.ua, Артем Пивоваров заінтригував українців несподіваним сюрпризом, але всіх карт не розкрив: "Буде бомба"

Також портал Знай.ua писав, що Артем Пивоваров ризикнув життям, щоб вразити шанувальниць: "Серце в п'ятах"