Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська розповіла, що задумалася про те, щоб стати утриманкою на поруках якогось "папіка". Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська має неймовірний талант і харизму, які привертають увагу тисяч шанувальників. Співачка регулярно радує новими кадрами з життя, нерідко розбавляючи звичайні речі гумором та самоіронією.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Слава Камінська відкрила завісу робочих буднів у студії та поділилася відповідним роликом. Також зірка розповіла, що вирішила повернутися до роботи та радувати українців новими хітами. Водночас вона пожартувала, що перед цим замислювалася про пошук "папіка", який би її містив, але пішла вже "натоптаним" шляхом і повернулася до музики.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Хотіла перекваліфікуватися в утриманки, але знову пішла працювати власним коштом. Музикант залежить від музики і це діагноз на все життя, і я така тут не одна", - поділилася з шанувальниками виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська відповіла на звинувачення у піарі через "раптову" любов до України: "За 15 років достатньо запрацювала".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Тіна Кароль на камені стоячи закуталася в теплий комбез та змусила хвилюватися українців: "Злазь звідти".