Прем'єру 12 сезону шоу "Холостяк" з героєм Алексом Топольським спочатку перенесли з весни на осінь через повномасштабне вторгнення рф, а тепер з вересня на жовтень через нещодавній жорстокий обстріл Запоріжжя окупантами.

Українці умовно розділилися на два табори - перші буквально рахували дні до прем'єри шоу, щоб трохи відволіктися, інші зовсім засуджували рішення продюсерів пустити сезон на телеекрани через війну в країні.

Алекс Топольський, фото з Instagram
Алекс Топольський, фото з Instagram

Нещодавно окупанти обстріляли гуманітарну колону з цивільними у Запоріжжі, внаслідок чого загинули люди і є багато поранених, тому прем'єру знову перенесли, але обіцяли не затягувати. І ось ведучий "Холостяка" Григорій Решетник розповів, що глядачі зможуть переглянути перший випуск у жовтні, але точної дати не назвав.

"Хотів пояснити ситуацію - ми не відмінили "Холостяк", ми змістили його на жовтень у зв'язку з тими подіями, які відбуваються зараз в Україні. Ми поважаємо, цінуємо нашого глядачя, тому прем'єра обов'язково відбудеться", - сказав Решетник.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

Серед коментарів дуже мало негативних. Загалом глядачі дуже чекають на прем'єру і хочуть відволіктися від того, що відбувається.

Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/

Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Алекс Топольський підібрав з вулиці руду крихітку і заколисував у своєму ліжку: "Жест доброти"

Як повідомляв Знай.ua, Алекс Топольський перед запуском "Холостяка 12" подумав над сенсом життя: "Встигнути виконати все"

Також портал Знай.ua писав, що Григорій Решетник розкрив головну таємницю 12 сезону шоу "Холостяк" із Топольським: "Ми маємо це робити"