Співачка Мадонна, чия кар'єра розпочалася на початку вісімдесятих, залишилася збентеженою після того, як раніше намагалася показати голлівудському акторові свої почуття, але його дружині це не сподобалося.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Ще в 1990 році Мадонна була в середині свого туру «Блондинка з амбіціями» та знімалася для свого документального фільму «У ліжку з Мадонною».

Вона була дуже щаслива зізнатися, що була одержима іспанським актором Антоніо Бандерасом.

Мадонна звернулася до камер і сказала їм: «Я примушу Антоніо шалено закохатися в мене».

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Однак Мадонна на той час зустрічалася із зіркою Голлівуду Уорреном Бітті — незважаючи на це, вона відкрито заявила про свої плани світу.

Мадонна
Мадонна

Вона зателефонувала іспанському кінорежисеру Педро Альмодовар і попросила його взяти участь у її плані та подати її на званому обіді.

Мадонна також сказала: "Антоніо Бандерас — це іспанський актор, якого я закохана вже два роки. Я бачила всі фільми, в яких колись знімався Антоніо. Маю сказати, він один із небагатьох акторів, з якими мені до смерті хотілося зустрітися. Я провела цілий тиждень, налаштовуючи себе на вечірку, на яку збираюся".

Далі вона сказала: "Хоча є одна серйозна перешкода, на яку я ніколи особливо не розраховувала: його дружина".

Наполегливість Мадонни збереглася, і вона зажадала, щоб його дружину посадили за інший стіл.

Антоніо Бандерас, скріншот: YouTube
Антоніо Бандерас, скріншот: YouTube

Педро Альмодовар розповів: "Наприкінці вечері Ана насмілилася підійти ближче до нашого столу і саркастично сказала божественній білявці: "Я бачу, тобі подобається мій чоловік. Мене це не дивує, він подобається всім жінкам, але я не проти, тому що я дуже сучасна", на що Мадонна відповіла: "Провалюй!"

Що ще гірше, Бандерас гадки не мав, що Мадонна навіть цікавилася ним, поки вона не зв'язалася з ним із попередженням.

Вона повідомила йому, що кадри будуть включені до її документального фільму, і всі випробування закінчилися для зірки досить бентежно.

Педро Альмодовар також назвав увесь цей досвід "найкумеднішим моментом ночі", але був роздратований тим, що кадри з його обіду були використані в документальному фільмі співака без його згоди.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Мадонна викликає "нудоту" новим непристойно-пристрасним кліпом.